Erhverv

Kinorama - konferencer på 1. klasse

Kinorama er andet og mere end blot en biograf med film på 1. klasse. Biografen er naturligvis først og fremmest bygget til at være netop en biograf, men der er samtidig tænkt anderledes brug af biografen ind i byggeriet.

Alle stole har f.eks. eget bord og 220v stik og USB stik. På den måde kan man sidde med sin laptop eller Ipad og følge med i konferencer og aldrig gå ned på manglende strøm.

Det er nemt at tilslutte en laptop eller andet udstyr til biografens lazerprojektor. På den måde kan man vise medbragte filmklip, powerpoint eller andet der skal vises til tilhørerne. 

Der er naturligvis lydsystemer i alle sale med både håndholdt mikrofon og bøjlemikrofon. 

Konferencer kan være lange og derfor har vi også mulighed for at byde på forplejning i form af f.eks. tapas, kage, frugt og et væld af forskellige drikkevarer. Dette aftales individuelt fra arrangement til arrangement.

Virksomheder har også mulighed for at købe en hel sal til forestillinger eller forpremierer. Det kan være som en påskønnelse af medarbejdere eller nursing af firmaets kunder. Også her kan vi byde på forskellige muligheder for forplejning ved arrangementet.

Salene rummer plads til forskellige antal - men hvis dit arrangement fylder mere end én af salene, så er det muligt at transmittere både lyd og billede fra én sal til en anden.

Det er faktisk kun fantasien der sætter grænser!

Kontakt Flemming på event@kinorama.dk og hør nærmere.

Herunder kan du se en oversigt over hvor mange personer de enkelte sale kan rumme:

Sal 1

192 sæder + 2 Handicap Pladser

  

Sal 2

77 sæder + 2 Handicap Pladser

  

Sal 3

81 sæder + 2 Handicap Pladser

  

Sal 4

78 sæder + 2 Handicap Pladser

  

Sal 5

66 sæder + 2 Handicap Pladser