Kommende film

September måned
Plakat for filmen No Time to Die

No Time to Die

Nu er det sikkert !

I ”No Time To Die” har Bond forladt aktiv tjeneste og nyder det stille liv på Jamaica. Men freden slutter brat, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA dukker op og beder om hjælp. Missionen handler om at redde en kidnappet forsker, men opgaven viser sig at være langt mere forræderisk end ventet, da Bond kommer på sporet af en mystisk skurk bevæbnet med farlig, ny teknologi.

Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktør: Cary Joji Fukunaga
Skuespillere: Daniel Craig, Ralph Fiennes, Ben Whishaw, Naomie Harris, Christoph Waltz, Léa Seydoux, Rami Malek, Lashana Lynch
Censur: Tilladt for børn over 11 år
Oktober måned
Plakat for filmen Forsvundet til Halloween

Forsvundet til Halloween

I FORSVUNDET TIL HALLOWEEN følger man søskendeparret Asger og Petra, der traditionen tro skal holde halloween sammen med deres nabo Esther. Men dette år er alting anderledes, end det plejer. Asger og Petra har for nyligt mistet deres far, og det er nu første halloween uden ham. Samtidig er Asger og Esther gledet fra hinanden og har mistet deres gamle venskab, og der er nu lagt op til en anspændt aften i familiens skød. Men da Petra pludselig forsvinder sporløst, må Asger og Esther stå sammen om at finde den forsvundne lillesøster. De tager ud i den skøre halloween-aften, og i deres søgen efter Petra støder de på drengen Svend, udklædte zombier, tricktyve og alverdens udfordringer, inden de ender foran det uhyggelige hus, hvor den onde heks bor. Mon det lykkes dem at finde Petra, inden forældrene opdager, at hun er væk?

Instruktør: Philip Th. Pedersen
Skuespillere: Pelle Møller, Hannah Glem Zeuthen, Storm Exner Fjæstad, Katinka Evers-Jahnsen, Max Kaysen Høyrup, Jakob Fauerby
Censur: Tilladt for alle, men frarådes børn under 7 år
Plakat for filmen Familien Addams 2 - Med Dansk tale

Familien Addams 2 - Med Dansk tale

Hele Danmarks foretrukne uhyggelige familie er tilbage i den animerede efterfølger – Familien Addams 2. I denne helt nye film er Morticia og Gomez fortvivlede over, at deres børn er ved at blive store. De springer hensynsløst familiemiddagene over og bruger alt deres tid med "skrigtid". For at finde sammen igen beslutter de sig for at proppe Wednesday, Pugsley, onkel Fester og resten af holdet ind i deres hjemsøgte autocamper, begive sig ud på landevejen og en sidste elendig familieferie. Deres eventyr gennem hele USA er ikke just deres rette element, men på vejen møder de helt tilfældigt og ret bizart deres ikoniske fætter It og mange andre pænt alternative typer. Så hvad i alverden kan gå galt!?
Kilde: Filmcompagniet

Genre: Animation, Familiefilm
Instruktør: Conrad Vernon, Greg Tiernan
Skuespillere: Troels Lyby, Pia Rosenbaum, Casper Crump, Coster-Waldau, Wednesday
Plakat for filmen Und morgen die ganze Welt

Und morgen die ganze Welt

Vises i Sønderborg

"Hvor langt må man gå i bekæmpelsen af had og fascisme? Det spørgsmål tager "Und morgen die ganze Welt" op i et stærkt og rødglødende drama, som var Tysklands kandidat til dette års OSCARs.

"Tyskland oplever en række voldelige racistiske optøjer og 20-årige Luisa er stålsat på, at ville gøre en forskel. Hun flytter derfor ind i et kollektiv, der er en del af den anti-fascistiske politiske bevægelse "Antifa". Men da Luisas første deltagelse ved en planlagt fredelig demonstration tager en voldsom drejning, melder tvivlen sig: Hvor går grænsen for, hvor langt man skal gå for sin sag? Tvivlen bliver ikke mindre, da hun møder den karismatiske fyr Alfa, der konstant presser på for mere og mere voldsomme aktioner mod neo-nazisterne. Draget af Alfa og sin egen frustration, dykker Luisa ned i en verden af tiltagende intense aktioner. Men er "hårdt mod hårdt" og vold virkelig, det eneste rigtige modsvar til fascisme og fremmedhad? Eller er det blot, at overtage fjendens midler for at opnå sit mål?"
Kilde: Angel

Genre: Drama, Krimi, Romance
Instruktør: Julia von Heinz
Skuespillere: Noah Saavedra, Mala Emde, Tonio Schneider, Andreas Lust
Censur: Tilladt for børn over 15 år
Plakat for filmen Venom: Let There Be Carnage

Venom: Let There Be Carnage

Tom Hardy vender tilbage til det store lærred som den dødelige beskytter Venom. Filmen er instrueret af Andy Serkis og inkluderer ligeledes Michelle Williams, Naomie Harris og Woody Harrelson som skurken Cletus Kasady/Carnage.

Genre: Action
Instruktør: Andy Serkis
Skuespillere: Woody Harrelson, Michelle Williams, Tom Hardy
Plakat for filmen Halloween Kills

Halloween Kills

Laurie Strode (Curtis) er på vej til hospitalet med livstruende skader sammen med sin datter Karen (Judy Greer) og barnebarnet Allyson (Andi Matichak). De tror, at de endelige er kommet det maskerede monster Michael Meyers til livs, efter de har efterladt ham fanget og omspændt af flammer i Lauries brændende hus.
Men det lykkes Michael Meyers at undslippe Lauries fælde og nu fortsætter han sit rituelle blodbad. Samtidig med at Laurie kæmper mod smerterne og forbereder sig til at forsvare sig imod Michael, ansporer hun Haddonfield til at tage kampen op mod det nærmest ustoppelige monster.
Strode-kvinderne beslutter sammen en gruppe af overlevende fra Michaels første massakre at tage sagen i egen hånd og en gang for alle at gøre det af med ham.
Ondskaben dør i aften.

Genre: Horror
Instruktør: David Gordon Green
Skuespillere: Judy Greer, Jamie Lee Curtis, Anthony Michael Hall, Kyle Richards
Censur: Tilladt for børn over 15 år
Plakat for filmen Boss Baby - Det bli'r i familien

Boss Baby - Det bli'r i familien

Der var engang to brødre … Dengang, da fantasifulde Tim opdagede, at hans lillebror Ted i virkeligheden styrede verden fra det hemmelige Babycorp. Men det er længe siden. Brødrene er blevet voksne og er gledet fra hinanden.
Ted er en succesfuld - og meget rig – direktør for en investeringsfond, mens Tim er hjemmegående far med to dejlige børn. Syv-årige Tabitha er imidlertid vidunderligt opvakt og allerede indskrevet på eliteskolen Acorn Centeret.
Nå ja, og så nærmest tilbeder hun sin succesrige onkel Ted. Tim på sin side er bange for, at hun går glip af sin barndom.

Netop da afslører lillesøster Tina, at hun har overtaget kontakten til Babycorp, og hun indrullerer – med en babys overtrumfende jernvilje –
både sin far Tim og sin onkel Ted til en hemmelig mission for at afsløre den snedige plan som Acorn Centers stifter, Dr. Armstrong, har lagt for at overtage verdensherredømmet.
Til brødrenes store overraskelse inkluderer den hemmelige mission, at de skal gå i barndom igen. Bogstavelig talt!
Instruktøren Tom McGrath genskaber det vilde, sjove og let surrealistiske univers fra den første ”Baby Boss”-film og demonstrerer, at der er visse ting, der faktisk er arvelige, i ”Baby Boss - Det bli’r i familien”.
Kilde: UIP

Genre: Animation, Familiefilm
Instruktør: Tom McGrath
Skuespillere: Mille Lehfeldt, Søren Pilmark, Mads Knarreborg, Anders Bircow, Torbjørn Hummel, Esben Smed, Anne O. Pagh
Censur: Frarådes børn under 7 år
Plakat for filmen Skyggen i mit øje

Skyggen i mit øje

BIOGRAFKLUB DANMARK

Om morgenen den 21. marts 1945 er nonnerne og skolekammeraterne Rigmor, Eva og Henry fra Den Franske Skole på Frederiksberg klar til at starte skoledagen. Langt derfra - på den anden side af Nordsøen - gør britiske piloter fra Royal Air Force sig klar til en afgørende mission for den danske modstandsbevægelse. De sætter kurs mod Shellhuset, Gestapos Hovedkvarter midt i København. På øverste etage har tyskerne anbragt 26 danske fanger som et levende værn. Angrebet lykkes, men ikke langt derfra rammer tragedien. Et fly er styrtet ned tæt ved Den Franske Skole, og branden får de efterfølgende bombefly til at tro, at målet ligger under røgsøjlen…

I filmen følger publikum børnene Henry (Bertram Bisgaard), Eva (Ella Nilsson) og Rigmor (Ester Birch) og deres familier, nonnen Teresa (Fanny Bornedal), den danske HIPO Frederik (Alex Høgh Andersen), de britiske piloter Peter (Alban Lendorf) og Andy (James Tarpey), samt to tilfangetagne frihedskæmpere spillet af Jens Sætter-Lassen og Joen Højerslev. Børnenes forældre spilles af blandt andre Danica Curcic, Mads Riisom, Kristian Ibler, Malene Beltoft og Maria Rossing.

Genre: Drama
Instruktør: Ole Bornedal
Skuespillere: Danica Curcic, Alex Høgh Andersen, Fanny Bornedal
Censur: Tilladt for børn over 15 år
November måned
Plakat for filmen Copshop

Copshop

Premiere i Sønderborg


Skuespillere: Gerard Butler, Frank Grillo, Toby Huss
Plakat for filmen Coda

Coda

Vises i Sønderborg

“CODA“ er en engelsk forkortelse og betyder “Barn af døve voksne“. Rudy er den eneste hørende person, i hendes ellers døve familie. Da families fiskerivirksomhed trues, og dermed familiens levebrød, finder Ruby sig selv svær situation. Hun er splittet mellem, at skulle forfølge sin drøm om college og kærlighed til musikken, eller om hun skal blive i sin hjemby og hjælpe familien.

Genre: Drama
Censur: Frarådes børn under 7 år
Plakat for filmen Familien Jul & Nissehotellet

Familien Jul & Nissehotellet


Genre: Familiefilm
Instruktør: Carsten Rudolf
Skuespillere: Paw Henriksen, Pelle Krusbæk, Alfred Bjerre Larsen, Maria Askehave
Censur: Frarådes børn under 7 år
Plakat for filmen Vildmænd

Vildmænd

I VILDMÆND er Martin skredet fra det hele. Til Norge. For at bo i naturen og jage sin egen føde. Som en rigtig vildmand. Men da hashsmugleren Musa pludseligt dukker op nær hans lejr – blødende og forslået efter et biluheld – bliver Martins selvrealiseringsprojekt vendt på hovedet. Snart er det umage makkerpar på flugt gennem den barske fjelde, mednorsk politi, Musas rivaler og Martins intetanende hustru lige i hælene.
Kilde: NF Film

Genre: Komedie
Instruktør: Thomas Daneskov
Skuespillere: Sofie Gråbøl, Rasmus Bjerg, Zaki Youssef, Marco Ilsø
Censur: Tilladt for børn over 15 år
Plakat for filmen Venuseffekten

Venuseffekten

Vises i Sønderborg

Liv er i starten af 20’erne og arbejder på familiens gartnergård i provinsen, da hun helt uforberedt forelsker sig i den kaotiske og eventyrlige Andrea, der midlertidigt er flyttet ind en campingvogn i sin onkels æbleplantage. Liv har knap nok klippet navlestrengen til sine forældre, da Andrea brager ind i hendes liv. Da tingene samtidig tager en højst uventet drejning i familien, må Liv én gang for alle finde ud af, hvem hun er, og hvor hun hører til, og at kærlighed og familie kan se ud på mange måder.
VENUSEFFEKTEN er et komediedrama om at turde elske hinanden og sig selv - en sjov og varm fortælling om familie og om at finde sig selv i kærligheden.

Genre: Drama, Komedie
Instruktør: Anna Emma Haudal
Skuespillere: Sofie Gråbøl, Lars Mikkelsen, Josephine Park, Morten Hee Andersen, Johanne Milland
Censur: Tilladt for børn over 11 år
Plakat for filmen Ghostbusters: Afterlife

Ghostbusters: Afterlife

Fra intruktør Jason Reitman og producer Ivan Reitman, kommer det næste kapitel i det originale Ghostbusters univers. Da en single mor og hendes to børn ankommer til en lille by, opdager de forbindelsen mellem de originale ghostbusters og deres bedstefars hemmelige arv, som han efterlod.

Instruktør: Jason Reitman
Skuespillere: Paul Rudd, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Carrie Coon
Plakat for filmen a-ha the movie

a-ha the movie

Vises i Sønderborg

a-ha er Norges eneste internationale popband, og deres hit ”Take On Me” er stadig en af de mest afspillede sange nogensinde. Filmen følger bandet over en periode på fire år og fortæller historien om, hvordan tre unge mænd fulgte deres umulige drøm om at blive norske popstjerner. Da ”Take On Me” blev nummer 1 på toplisten I USA i 1985, blev deres drøm virkelighed. Eller gjorde den?

Næsten 35 år efter deres gennembrud, skaber a-ha stadig magi på scenen med deres melankolske og tidløse musik. De tre medlemmer turnerer stadig rundt omkring i verden men bliver kørt i hver deres bil og har hver deres garderobe. De mødes kun på scenen, hvor de gør det, som de elsker allermest.

Filmen giver et intimt indblik i de udfordrende kreative og personlige dynamikker i gruppen bestående af tre stærke individer, som er vokset op sammen men i hver sin retning. Hvad gør succes ved et venskab? Hvorfor kan de ikke længere skrive ny musik sammen?

Genre: Dokumentar
Instruktør: Thomas Robsahm
December måned
Plakat for filmen House of Gucci

House of Gucci

BIOGRAFKLUB DANMARK


Genre: Drama
Instruktør: Ridley Scott
Skuespillere: Al Pacino, Jared Leto, Adam Driver, Lady Gaga
Januar måned
Plakat for filmen Tag min hånd

Tag min hånd

BIOGRAFKLUB DANMARK


Februar måned
Plakat for filmen Rose

Rose

BIOGRAFKLUB DANMARK


Instruktør: Niels Arden Oplev
Skuespillere: Anders W. Berthelsen, Lene Maria Christensen, Sofie Gråbøl, Søren Malling
Censur: Tilladt for børn over 11 år
Marts måned
Plakat for filmen Downton Abbey 2

Downton Abbey 2

BIOGRAFKLUB DANMARK


Instruktør: Simon Curtis
Skuespillere: Maggie Smith, Michelle Dockery, Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern
April måned
Plakat for filmen Opgøret - De forbandede år

Opgøret - De forbandede år

BIOGRAFKLUB DANMARK


Instruktør: Anders Refn
Skuespillere: Bodil Jørgensen, Jesper Christensen, Gustav Dyekjær Giese, Mads Reuter
Maj måned
Plakat for filmen Belfast

Belfast

BIOGRAFKLUB DANMARK


Instruktør: Kenneth Branagh
Skuespillere: Judi Dench, Ciarán Hinds, Jamie Dornan, Caitriona Balfe, Jude Hill
Juni måned
Plakat for filmen Verdens værste menneske

Verdens værste menneske

BIOGRAFKLUB DANMARK

’Verdens værste menneske’ er et på én gang gribende og komisk drama, der med varme og musikalitet tager livtag med den romantiske, men til tider hundesvære kærlighed. Julie (Renate Reinsve) er nået den alder, hvor de fleste, inklusive kæresten Aksel (Anders Danielsen Lie), er klare til at stifte familie. Men Julie er ikke færdig med at sparke døre ind, og mødet med den indtagende Eivind (Herbert Nordrum) åbner et nyt kapitel i hendes liv. Men måske ligger de vigtigste livsvalg allerede bag hende? Selvfølgelig er Joachim Trier udvalgt til – som eneste skandinav – at dyste om De Gyldne Palmer i Cannes, for den norsk-danske instruktør præsterer altid på højeste niveau. ’Verdens værste menneske’ er en selvstændig afslutning på instruktørens Oslo-trilogi, som startede med debutfilmen ’Reprise’ (2006) efterfulgt af ’Oslo, 31. august’ (2011).
Kilde: Camera Film

Instruktør: Joachim Trier
Skuespillere: Anders Danielsen Lie, Renate Reinsve, Maria Grazia Di Meo
Juli måned
Plakat for filmen Resten af livet

Resten af livet

BIOGRAFKLUB DANMARK


Instruktør: Frelle Petersen
Skuespillere: Jette Søndergaard, Mette Munk Plum, Ole Sørensen, Lasse Lorenzen
Premiere dato endnu ikke fastsat

Kinorama Freestyle